ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Προσπαθούμε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνετε το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση  εντός μίας ή δύο (1-2) εργάσιμων ημερών με την εταιρεία “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ”. Για να ολοκληρωθεί η παράδοση της παραγγελία σας, συμφωνείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας στην άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. 

  • Η χρέωση του μεταφορικού κόστους είναι 4€ σε όλη την Ελλάδα

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας έρθει στο e-mail που δηλώσατε στην φόρμα παραγγελίας, ένα επιβεβαιωτικό e-mail με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας (παρακαλούμε ελέγξτε το email σας). Αμέσως μετά επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και μετά την ολοκλήρωσή της, την παραδίδουμε για αποστολή στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Στο σημείο αυτό, θα λάβεις ένα ακόμα e-mail που θα σε ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση  και την αποστολή της παραγγελίας σου (παρακαλούμε ελέγξτε το email σας).

Η παραγγελία θα σας αποσταλεί εντός 24 ωρών στην Αττική και σε όλες τις πόλεις της Ηπειρωτικής Ελλάδας, εφόσον καταχωρήσετε την παραγγελία σας στο Woolover.gr  μέχρι τις 15:30 της προηγούμενης ημέρας.

Εντός 48 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 72 ώρες. 

Η διανομή των παραγγελιών από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα έρθει το e-mail που δηλώσατε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ένα αυτοματοποιημένο email το οποίο θα επιβεβαιώνει τη λήψη της παραγγελίας και θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας (παρακαλούμε ελέγξτε το email σας).

Αμέσως μετά επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και μετά την ολοκλήρωσή της, την παραδίδουμε για αποστολή στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Στο σημείο αυτό, θα λάβετε ένα ακόμα e-mail που θα σας ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση  και την αποστολή της παραγγελίας σας (παρακαλούμε ελέγξτε το email σας).

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της από εμάς, αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 210-5780965.

Για παραγγελίες οι οποίες έχουν ήδη αποσταλεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210-5780965, για να σας βοηθήσουμε με την Διαδικασία Επιστροφής. Το μεταφορικό κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς τον αποστολέα και η πληρωμή του γίνετε στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με την παράδοση του δέματος σε αυτή.

 

 

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να την επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος αυτής. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210-5780965, για να σας βοηθήσουμε στην Διαδικασία Επιστροφής.

Η επιστροφή σας γίνεται δεκτή, εφόσον αυτά που επιστρέφετε βρίσκονται στη αρχική τους συσκευασία και  δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν έχουν φθορές,  είναι σε άριστη κατάσταση  και δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες).

Συσκευάστε σε δέμα το προϊόν επιστροφής και  επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας για να παραδώσετε το δέμα σας. Η διεύθυνση αποστολής των επιστροφών είναι «Λευκωσίας 76 – Περιστέρι -ΤΚ 12133». Όταν παραλάβουμε το δέμα επιστροφής στην αποθήκη μας, θα ελεγχθεί και θα σε ενημερώσουμε για τη διαδικασία (ανάλογα τι επιλογή έχετε κάνει) αντικατάστασης ή αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων.

Το μεταφορικό κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς τον αποστολέα και η πληρωμή του γίνετε στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με την παράδοση του δέματος σε αυτή.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή προϊόντος που παραλάβατε, με οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε ενδιαφέρει από το Woolover.gr

Ενημερώστε μας τηλεφωνικά, για τον κωδικό που επιστρέφετε και τον κωδικό που θέλετε για αλλαγή. 

Το μεταφορικό κόστος της αλλαγής επιβαρύνει εσάς τον αποστολέα και η πληρωμή του γίνετε στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με την παράδοση του δέματος σε αυτή.

Μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση του προϊόντος που παραλάβατε, με οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε ενδιαφέρει από το Woolover.gr

Ενημερώστε μας τηλεφωνικά, για τον κωδικό που επιστρέφετε και τον κωδικό που θέλετε για αντικατάσταση. 

Το μεταφορικό κόστος της αντικατάστασης επιβαρύνει εσάς τον αποστολέα και η πληρωμή του γίνετε στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με την παράδοση του δέματος σε αυτή.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε και να σας επιστραφεί η αξία που το αγοράσατε.

Ενημερώστε μας τηλεφωνικά, για τον κωδικό που επιστρέφετε και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου) για να σας καταθέσουμε το ποσό. 

Το μεταφορικό κόστος της αλλαγής επιβαρύνει εσάς τον αποστολέα και η πληρωμή του γίνετε στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με την παράδοση του δέματος σε αυτή.

Με την παραλαβή του δέματος επιστροφής θα γίνει ο σχετικός έλεγχος για τις προϋποθέσεις επιστροφής. Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος επιστροφής, θα καταθέσουμε στον τραπεζικό σας λογαριασμό που μας δώσατε, το ποσό που αγοράσατε αυτά που μας επιστρέψατε. Τα μεταφορικά της αρχικής παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.