Λίγα λόγια για εμάς…

Γυναικεία πλεκτά - Woolover.gr
Ελληνική βιοτεχνία πλεκτών - Woolover.gr

Η σχέση μας με τα γυναικεία πλεκτά.

Ξεκινώντας το 1997…

   Είμαστε Ελληνική βιοτεχνία γυναικείων πλεκτών, κάθετης παραγωγής, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή και χονδρική πώληση σε γυναικεία πλεκτά ενδύματα.  Το 1997 κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο χώρο του ενδύματος. Ο ιδρυτής της Σταμάτης Νάσσου με μεγάλη διάθεση για δημιουργία και αγάπη για το πλεκτό ρούχο, παράγει πλεκτά που ξεχωρίζουν για την αξία τους. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, παρέχοντας ζεστά, κομψά και ανθεκτικά γυναικεία πλεκτά με μοντέρνο σχεδιασμό και προσιτές τιμές.

Η Ελληνική βιοτεχνία γυναικείων πλεκτών του Σταμάτη Νάσσου με την πολυετή πείρα στο χώρο του πλεκτού ενδύματος και την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας της, σχεδιάζει και παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα, με την βοήθεια σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού, του εξειδικευμένου προσωπικού της και των συνεργατών της.

Η σύνθεση των πλεκτών είναι από νήματα Ιταλικής προέλευσης με άριστη ποιότητα και εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κατασκευή γίνετε σε ευθύγραμμες πλεκτομηχανές τελευταίας τεχνολογίας. To εξειδικευμένο προσωπικό  και οι εγκεκριμένοι συνεργάτες μας φροντίζουν να προσαρμόσουν στις ανάγκες του γυναικείου σώματος, ένα συνδυασμό ιδεών,νημάτων,χρωμάτων και υλικών. Στόχος η άριστη ποιότητα κατασκευής πριν την διάθεση των προιόντων στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Καλύπτουν έτσι τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε συλλογή μας χαρακτηρίζετε από την ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και την άνεση του κάθε πλεκτού μας.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE