Λίγα λόγια για εμάς…και τα γυναικεία πλεκτά

Ελληνική βιοτεχνία γυναικείων πλεκτών - Woolover.gr
Ελληνική βιοτεχνία γυναικείων πλεκτών - Woolover.gr

Η σχέση μας με τα γυναικεία πλεκτά

Ξεκινώντας το 1997…

Είμαστε Ελληνική βιοτεχνία πλεκτών, κάθετης παραγωγής. Κύριο αντικείμενο μας τα γυναικεία πλεκτά,η κατασκευή και η χονδρική πώληση γυναικείων πλεκτών ενδυμάτων.  Το 1997 ξεκινήσαμε στο χώρο του ενδύματος να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα. Ο  ιδρυτής της Σταμάτης Νάσσου με μεγάλη διάθεση για δημιουργία και αγάπη για το πλεκτό ρούχο, ξεκινάει την παραγωγή. Παράγει πλεκτά που ξεχωρίζουν για την αξία τους, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Παρέχει ζεστά, κομψά και ανθεκτικά πλεκτά με μοντέρνο σχεδιασμό και προσιτές τιμές.

Η πολυετής πείρα στο χώρο του πλεκτού ενδύματος και η ανάπτυξη τεχνογνωσίας, μας έχει οδηγήσει στην παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων. Η βοήθεια του σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού μας, του εξειδικευμένου προσωπικού μας και των συνεργατών μας συμβάλλουν καθοριστικά, στην επίτευξη αυτού του στόχου μας.

Η σύνθεση των πλεκτών είναι από νήματα Ιταλικής προέλευσης με άριστη ποιότητα και εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κατασκευή γίνετε σε ευθύγραμμες πλεκτομηχανές τελευταίας τεχνολογίας. To εξειδικευμένο προσωπικό  και οι εγκεκριμένοι συνεργάτες μας φροντίζουν να προσαρμόσουν στις ανάγκες του γυναικείου σώματος, ένα συνδυασμό ιδεών,νημάτων,χρωμάτων και υλικών με στόχο την άριστη ποιότητα κατασκευής. Η διάθεση του τελικού προιόντος στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε συλλογή μας χαρακτηρίζετε από την ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και την άνεση του κάθε πλεκτού μας.